We verwelkomen Chantal in onze Fan van Wasbaar-club ! 🎉

Chantal is voltijds bezig met duurzaam leven en daar horen wasbare luiers bij natuurlijk.

Chantal is als mama van Jasmine ervaringsdeskundige in wasbare luiers en vertelt je er graag alles over.

Ze geeft infosessies in Hasselt, Beringen en online.

Chantal, welkom!

Sinds 2 jaar ben ik een super tevreden mama van Jasmine, waardoor de wasbare luier wereld voor mij is open gegaan. Zoveel centjes betalen voor zoveel wegwerp luiers en afval…dat gaat mij niet gebeuren dacht ik. Tijdens mijn infosessies hoor ik vaak ‘ik wil graag wasbare luiers gebruiken, maar hoe begin ik hieraan (en wat zijn nu écht de voor- en nadelen?)’. Een van de nadelen van wasbare luiers is dat de kans groot is dat je kind heel jong zindelijk wordt en hierdoor niet meer die leuke wasbare luiers kan aandoen, haha… Jasmine is net 2 jaar jong en heeft haar plaspoort inmiddels ontvangen. Officieel bevoegd om naar het toilet te gaan! Zo trots als een pauw, zijn we beiden.
Heel eerlijk, het financiële aspect vind ik heel motiverend. Geld besparen helpt bij het maken van duurzame keuzes.

Graag deel ik, met iedereen die het maar horen wil, mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan met wasbare luiers.

Mijn interesse in een duurzamer leven is een beetje uit de hand gelopen. Deze interesse heeft ervoor gezorgd dat ik duurzaamheidsadviseur ben en mensen en bedrijven help om duurzamer te leven en ondernemen. Mensen vragen mij vaak ‘ik wil graag duurzamer leven, maar ik weet niet waar te beginnen en hoe’. Met mijn advies en persoonlijke begeleiding maak ik een duurzamer leven toegankelijker, zodat iedereen op zijn of haar manier zijn steentje kan bijdragen aan deze mooie wereld.

Benieuwd naar Chantals activiteiten als duurzamheidsadviseur?
https://deduurzameorganizer.nl/ en https://www.facebook.com/duurzameorganizer/

 

Heb je zelf zin om luierconsulente te worden?