NEEM CONTACT OP MET ONS

Welkom in onze winkel

Louis Schuermanstraat 7A
9040 Sint-Amandsberg

09/334 55 11
info@luierhoek.be

Openingsuren

Op afspraak

dinsdag-, donderdag- & zaterdag: 10u – 12u

Je luierpakket aankopen op afspraak? Leg ze hier vast.

Open

maandag: 10u-12u & 13u-17u
dinsdag: 10u-12u & 13u-18u
woensdag: gesloten
donderdag: 10u-12u & 13u-18u
vrijdag: 10u-12u & 13u-16u
2e & 4e zaterdag: 13u-17u & op afspraak

De Luierhoek In Gent

De Luierhoek-club

Dit zijn wij. Het team van De Luierhoek.

Catty (Gent)

Ik ben als mama van 3 graag bezig met vanalles en nog wat.
Met de Luierhoek heb ik van een hobby zowat mijn werk gemaakt: ik vind wasbare luiers zo evident dat ik het aan iedereen zou willen tonen.
Mijn leukste waste of time zijn natuurlijk mijn kinderen. Al dan niet in combinatie met zwemmen en een uitbundige dans op de betere Eurosongmuziek ;-).
catty@luierhoek.be

Nele (Kortrijk)

Ik ben iemand die mensen graag met raad en daad bijstaat. Wasbare luiers zijn oh zo makkelijk en toch oh zo onbekend… Vandaar dat ik luierconsulente ben geworden! Samen met mijn partner, kabouter en prinsesje, geniet ik zo veel mogelijk van het leven en probeer eruit te halen wat erin zit!
nele@luierhoek.be

Sofie (Merksem & Antwerpen)

Als mama  van 2 wil ik mensen inspireren om wasbaar te gebruiken, omdat ik er echt van overtuigd ben dat dit beter is. Zowel voor baby als voor ons milieu. Om dan nog maar te zwijgen van al de mooie prints ?.
Mijn absolute guilty pleasure is chocolade en liefst in combinatie met dessert. Daarvoor mag je me gerust wakker maken ‘s nachts.
sofie@luierhoek.be

Esther (Duffel – Mechelen)

Ik ben Esther, mama van een karaktervol dametje.
Als mama heb ik veel info gezocht over opvoeding, dragen, borstvoeding en ook wasbare luiers. Ik ben er zo graag mee bezig dat ik er mijn werk van heb gemaakt als draagconsulente en luierconsulente. Want waarom dit enthousiasme niet delen? 😊 
Mijn guilty pleasure? Romantische fantasy boekjes lezen – vampiers, aliens en heksen; ik lees het allemaal!
esther@luierhoek.be

Charlotte (Diksmuide)

Mama van 3 kindjes en zelfstandige vroedvrouw. Omwille van de veel te snelle volle vuilniszakken en een dochtertje die allergisch bleek te reageren ben ik met wasbare luiers gestart. De beste keuze in jaren!
Draagdoeken, samen slapen, lang borstvoeding geven zijn termen die mij typeren.
Mijn ontspanning? Voor de tv de luiers klaarmaken voor gebruik ;)!
charlotte@luierhoek.be

Lisa (Kampenhout)

Naast fiere mama van Simone ben ik doula, yoga docente en massage therapeute. Blij dat ik mijn dochter haar billetjes in wasbare luiers mocht grootbrengen.
My guilty pleasure is eens goed gaan dansen (ook al is het in de living), een spelletje padel of och ja laat mij maar gewoon vroeg in bed kruipen lekker dicht tegen mijn kindje aan want misschien is zij wel gewoon mijn grootste pleasure… GUILTY!

lisa@luierhoek.be

Jill (Halen – Hasselt)

Ik ben een mama van 2 die als vrolijke & gepasioneerde draag-en luierconsulente vaak in de weer is met alles wat een mommy (&daddy/ to be) bezighoudt. Ik hou ervan hen te helpen die oneindige lijst met keuzes voor hun kindje(s) makkelijker te maken!

Mij guilty pleasures? Chocolade, zetelhangen en netflixen.

jill@luierhoek.be