We hebben een nieuwe collega erbij in ons consulententeam.

Dacha start deze maand en zal samen met Catty infosessies geven in Gent. 

Dacha volgde jaaaren geleden ook een infosessie bij ons en is op die manier in de wasbare luiers gerold. Nu gebruikt ze diezelfde luiers van toen voor haar derde kindje. 

Welkom Dacha!

Met trots en vooral veel dankbaarheid kan ik zeggen dat ik mama ben van 3 hartendiefjes Senne, Aure en Eppo. Samen met mijn partner Bert vormen we ons wervelend gezin. Door kinderen te krijgen, zijn er nieuwe deuren open gegaan en kon ik heel wat ervaringen opdoen, zoals met het dragen van onze kinderen, met het geven van borstvoeding en met het wasbaar luieren. Ik vind het bijzonder en boeiend om deze ervaringen te kunnen delen met andere ouders.

Blij dat ik deel mag uitmaken van een gans team fan van wasbaar luierconsulenten! Ik kijk er naar uit jonge ouders op weg te helpen in hun keuze van wasbare luiers!

Ik hou van ongedwongen ontmoetingen, op de bots aan de klap geraken en als er gedanst wordt, ben ik niet te houden 😊 Mijn quilty pleasure smaakt naar Italië: tiramisu, al kan een pot Ben&Jerry’s me ook bekoren!

 

Heb je zelf zin om luierconsulente te worden?