De Luierhoek-club

Dit zijn wij. Het team van De Luierhoek.

Catty

Ik ben als mama van 3 graag bezig met vanalles en nog wat.
Met de Luierhoek heb ik van een hobby zowat mijn werk gemaakt: ik vind wasbare luiers zo evident dat ik het aan iedereen zou willen tonen.
Mijn leukste waste of time zijn natuurlijk mijn kinderen. Al dan niet in combinatie met zwemmen en een uitbundige dans op de betere Eurosongmuziek ;-).
catty@luierhoek.be

Nele

Ik ben iemand die mensen graag met raad en daad bijstaat. Wasbare luiers zijn oh zo makkelijk en toch oh zo onbekend… Vandaar dat ik luierconsulente ben geworden! Samen met mijn partner, kabouter en prinsesje, geniet ik zo veel mogelijk van het leven en probeer eruit te halen wat erin zit!
nele@luierhoek.be

Sharon

Mama van 2 fellle kereltjes en plusmama van 2 toffe meiden.
Beide jongens fulltime in de wasbare luiers en dat enthousiasme deel ik met veel plezier.
Naast wasbare billen ben ik graag bezig met ecologie, natuurlijk ouderschap en vegan koken.
sharon@luierhoek.be

Sofie

Als mama  van 2 wil ik mensen inspireren om wasbaar te gebruiken, omdat ik er echt van overtuigd ben dat dit beter is. Zowel voor baby als voor ons milieu. Om dan nog maar te zwijgen van al de mooie prints ?.
Mijn absolute guilty pleasure is chocolade en liefst in combinatie met dessert. Daarvoor mag je me gerust wakker maken ‘s nachts. 
sofie@luierhoek.be

Charlotte

Mama van 2 kindjes en zelfstandige vroedvrouw. Omwille van de veel te snelle volle vuilniszakken en een dochtertje die allergisch bleek te reageren ben ik met wasbare luiers gestart. De beste keuze in jaren!
Draagdoeken, samen slapen, lang borstvoeding geven zijn termen die mij typeren.
Mijn ontspanning? Voor de tv de luiers klaarmaken voor gebruik ;)!
charlotte@luierhoek.be
 

Evy

Ik ben Evy, mama van 2 fantastische dametjes en 1 geweldig heertje. Ik heb een creatief ateliertje Mynye Recycling en ben daarnaast mede-oprichtster van Blij in Bloei. Ik heb groene vingers en probeer ook een groene, ecologische kijk op het leven te hebben. 
Mijn jongste patatje zit nu in de wasbare luiers, mede doordat hij allergisch reageert op elke wegwerpluier. Nu we er zo ingerold zijn, zijn we zo verkocht aan wasbaar. Dus maak ik met heel veel plezier anderen warm voor wasbare luiers.
Mijn quilty pleasure? In bad netflixen.
evy@luierhoek.be

 

Lien

Mama van 3 karaktervolle jongens, ergotherapeut, draagconsulente en mede eigenaar van Blij in Bloei.
Wasbare luiers passen perfect binnen onze warme, ecologische en duurzame bedrijfsvisie dus waarom geen consulente worden van de Luierhoek?
Samen dansen met je kleine luierkont in de draagdoek zijn mijn momenten om van te genieten. Dat en stiekem mee snoepen van al die chocolade die de Sint en de paasklok brengt 😊

lien@luierhoek.be