De Luierhoek-club

Dit zijn wij. Het team van De Luierhoek.

Catty (Gent)

Ik ben als mama van 3 graag bezig met vanalles en nog wat.
Met de Luierhoek heb ik van een hobby zowat mijn werk gemaakt: ik vind wasbare luiers zo evident dat ik het aan iedereen zou willen tonen.
Mijn leukste waste of time zijn natuurlijk mijn kinderen. Al dan niet in combinatie met zwemmen en een uitbundige dans op de betere Eurosongmuziek ;-).
catty@luierhoek.be

Nele (Kortrijk)

Ik ben iemand die mensen graag met raad en daad bijstaat. Wasbare luiers zijn oh zo makkelijk en toch oh zo onbekend… Vandaar dat ik luierconsulente ben geworden! Samen met mijn partner, kabouter en prinsesje, geniet ik zo veel mogelijk van het leven en probeer eruit te halen wat erin zit!
nele@luierhoek.be

Sharon (Lokeren)

Mama van 2 fellle kereltjes en plusmama van 2 toffe meiden.
Beide jongens fulltime in de wasbare luiers en dat enthousiasme deel ik met veel plezier.
Naast wasbare billen ben ik graag bezig met ecologie, natuurlijk ouderschap en vegan koken.
sharon@luierhoek.be

Sofie (Merksem – Antwerpen)

Als mama  van 2 wil ik mensen inspireren om wasbaar te gebruiken, omdat ik er echt van overtuigd ben dat dit beter is. Zowel voor baby als voor ons milieu. Om dan nog maar te zwijgen van al de mooie prints ?.
Mijn absolute guilty pleasure is chocolade en liefst in combinatie met dessert. Daarvoor mag je me gerust wakker maken ‘s nachts. 
sofie@luierhoek.be

Charlotte (Diksmuide)

Mama van 3 kindjes en zelfstandige vroedvrouw. Omwille van de veel te snelle volle vuilniszakken en een dochtertje die allergisch bleek te reageren ben ik met wasbare luiers gestart. De beste keuze in jaren!
Draagdoeken, samen slapen, lang borstvoeding geven zijn termen die mij typeren.
Mijn ontspanning? Voor de tv de luiers klaarmaken voor gebruik ;)!
charlotte@luierhoek.be
 

Lien (Zingem)

Mama van 3 karaktervolle jongens, ergotherapeut, draagconsulente en mede eigenaar van Blij in Bloei.
Wasbare luiers passen perfect binnen onze warme, ecologische en duurzame bedrijfsvisie dus waarom geen consulente worden van de Luierhoek?
Samen dansen met je kleine luierkont in de draagdoek zijn mijn momenten om van te genieten. Dat en stiekem mee snoepen van al die chocolade die de Sint en de paasklok brengt 😊

lien@luierhoek.be

Esther (Duffel – Mechelen)

Ik ben Esther, mama van een karaktervol dametje.
Als mama heb ik veel info gezocht over opvoeding, dragen, borstvoeding en ook wasbare luiers. Ik ben er zo graag mee bezig dat ik er mijn werk van heb gemaakt als draagconsulente en luierconsulente. Want waarom dit enthousiasme niet delen? 😊 
Mijn guilty pleasure? Romantische fantasy boekjes lezen – vampiers, aliens en heksen; ik lees het allemaal!
esther@luierhoek.be

 

Audrey Joy (Oostende)

Ik maak graag bewuste en praktische keuzes als het gaat om leefomgeving en milieu. Sinds ik mama ben van een zoontje, was ik onmiddellijk overtuigd om wasbare luiers te gebruiken. Mijn zoontje gebruikt deze reeds sinds zijn geboorte en ik ben nog steeds razend enthousiast! Graag wil ik zo mijn enthousiasme en ervaringen delen met andere mama’s!

Mijn guilty pleasure is leuke uitstapjes maken en avontuurlijk reizen met m’n gezin!

audreyjoy@luierhoek.be

Jill (Halen – Hasselt)

Ik ben een mama van 2 die als vrolijke & gepasioneerde draag-en luierconsulente vaak in de weer is met alles wat een mommy (&daddy/ to be) bezighoudt. Ik hou ervan hen te helpen die oneindige lijst met keuzes voor hun kindje(s) makkelijker te maken!

Mij guilty pleasures? Chocolade, zetelhangen en netflixen.

jill@luierhoek.be