De Luierhoek-club

Dit zijn wij. Het team van De Luierhoek.

Catty

Ik ben als mama van 3 graag bezig met vanalles en nog wat.
Met de Luierhoek heb ik van een hobby zowat mijn werk gemaakt: ik vind wasbare luiers zo evident dat ik het aan iedereen zou willen tonen.
Mijn leukste waste of time zijn natuurlijk mijn kinderen. Al dan niet in combinatie met zwemmen en een uitbundige dans op de betere Eurosongmuziek ;-).
catty@luierhoek.be

Kirsten

Als mama van twee peutertjes heb ik mijn handen meer dan vol, zeker in combinatie met mijn werk als verpleegkundige.
Wasbaar luieren in combinatie met twee kleintjes én werken? Absoluut! Minder afval, goed voor de billen én onze portemonee. Een onvoldoende gekend product, vinden wij, daarom zet ik er mijn schouders onder.
En euh…al gaat er eens iets niet van een leien dakje..sinds onze kindjes er zijn maar één spreuk die altijd werkt  (écht waar!) ….”HET IS EEN FASE” 😉
kirsten@luierhoek.be

Nele

Ik ben iemand die mensen graag met raad en daad bijstaat. Wasbare luiers zijn oh zo makkelijk en toch oh zo onbekend… Vandaar dat ik luierconsulente ben geworden! Samen met mijn partner, kabouter en prinsesje, geniet ik zo veel mogelijk van het leven en probeer eruit te halen wat erin zit!
nele@luierhoek.be

Sharon

Mama van 2 fellle kereltjes en plusmama van 2 toffe meiden.
Beide jongens fulltime in de wasbare luiers en dat enthousiasme deel ik met veel plezier.
Naast wasbare billen ben ik graag bezig met ecologie, natuurlijk ouderschap en vegan koken.
sharon@luierhoek.be

Sofie

Als mama  van 2 wil ik mensen inspireren om wasbaar te gebruiken, omdat ik er echt van overtuigd ben dat dit beter is. Zowel voor baby als voor ons milieu. Om dan nog maar te zwijgen van al de mooie prints ?.
Mijn absolute guilty pleasure is chocolade en liefst in combinatie met dessert. Daarvoor mag je me gerust wakker maken ‘s nachts. ?
sofie@luierhoek.be

Charlotte

Mama van 2 kindjes en zelfstandige vroedvrouw. Omwille van de veel te snelle volle vuilniszakken en een dochtertje die allergisch bleek te reageren ben ik met wasbare luiers gestart. De beste keuze in jaren!
Draagdoeken, samen slapen, lang borstvoeding geven zijn termen die mij typeren.
Mijn ontspanning? Voor de tv de luiers klaarmaken voor gebruik ;)!
charlotte@luierhoek.be