Kirsten is onze nieuwe consulente in Herk-de-Stad. En we zijn blij haar te kunnen voorstellen!

Kirsten is als ervaren luiermama erg enthouiast over wasbare luiers.

Je kan bij haar terecht voor een privé-afspraak.

Vanaf einde augustus, als haar tweede kindje geboren is, kan je bij haar ook infosessies volgen.

We zouden haar kunnen voorstellen, maar het is nog beter dat ze dat zelf doet…

Ik ben Kirsten, 37 jaar, partner van Sofie en mama van een zoontje van 13 maanden en hoogzwanger van een tweede spruit (verwacht juni 2017).

Voor de geboorte van onze zoon las ik toevallig een artikel over de voordelen van wasbare luiers op het internet. Mijn interesse was gewekt en toen ben ik me erin gaan verdiepen….en als ik me ergens in vastbijt ga ik er volledig voor!

Al snel na de geboorte van onze zoon zijn we met wasbare luiers aan de slag gegaan en nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Het is zo’n kleine moeite om met wasbare luiers je ecologische bijdrage te leveren, het is goed voor onze portemonnee én voor de billen van onze zoon…kortom, alleen maar voordelen!

Dat is dan ook de reden waarom ik deze boodschap zo graag wil doorgeven aan andere toekomstige ouders. Met binnenkort twee kindjes in de wasbare luiers kan ik uit ondervinding spreken betreffende verschillende merken en systemen, en kan ik toelichten hoe onze ‘luierroutine’ eruit ziet..Het is mijn doel om zo open en eerlijk mogelijk te communiceren met toekomstige ouders en hulp/antwoorden te bieden waar mogelijk.

Kortom, laat je verrassen door de wondere wereld van de wasbare luier, maar let op…het is een verslaving 🙂

Kirsten