We hebben een nieuwe consulente erbij in ons  #fanvanwasbaar-team.

Lisa is onze nieuwe collega en woont in Kampenhout (als je niet uit de buurt bent, dat is tussen Mechelen en Leuven).

Volgende maand start Lisa met het geven van een online infosessie. Zodra het weer kan, kan je bij haar infosessies volgen in Kampenhout en omstreken.

Naast mama van Simone is Lisa doula, met een hart en enthousiame voor alles wat met je zwangerschap, de geboorte en je baby te maken heeft.
Je kan bij haar ook terecht voor zwangerschapsyoga en babymassage.
Nadat Simone opgroeide in wasbare luiers, kwam ook dat enthousiasme erbij. Want geef toe, wasbare luiers horen toch helemaal bij een leuke babytijd.

Alle info over Lisa’s praktijk vind je op www.bewonder.be.

Naast fiere mama van Simone ben ik doula, yoga docente en massage therapeute en nu mag ik mij ook luierconsulente noemen.

Heerlijk om deze veelzijdigheid te mogen bundelen in zwangerschaps- en geboortebegeleiding!

Blij dat ik mijn dochter haar billetjes in wasbare luiers mocht grootbrengen en ik wens van harte andere ouders te mogen inspireren met deze ecologische way of life. Gezonder voor het milieu en voor je kindje! 

My guilty pleasure is eens goed gaan dansen (ook al is het in de living), voor een spelletje padel krijg je me altijd uit de zetel of och ja laat mij maar gewoon vroeg in bed kruipen lekker dicht tegen mijn kindje aan want misschien is zij wel gewoon mijn grootste pleasure… GUILTY! 

Lisa