Nieuwe luiers in ons gamma hebben voelt steeds weer als een kado. Toen deze luiers van Little Lamb toekwamen was het als een feestje 🙂
Bij het opendoen van de doos viel al snel op dat Little Lamb met mooie materialen werkt. Ze werken met een zachte en soepele bamboe stof : de bamboe luiertjes van Little Lamb zijn wat je noemt ‘knuffelzacht’ .
Little lamb is een familiebedrijf uit Wales : een koppel met 6 kinderen en heel wat luierervaring dus. Hun bedoeling is om luiers ‘back down to Earth’ te brengen en luiers te ontwikkelen die doen wat ze moeten doen : mooi aanpassen, goed absorberen en lang meegaan. En dat aan een goede prijs.

Little lamb gaat met de bamboe luier ook terug naar de essentie van de luier : ze hebben een eenvoudige pasvorm wat ze op hun beurt erg mooi maken. Tussen de beentjes is de luier smal, zodat je kindje vlot kan blijven bewegen. Rond de beentjes heb je een stevige elastiek, zodat de luier mooi rond de beentjes aansluit. De stevigheid van de elastiek (ze is redelijk dik als je eraan voelt), maakt ze dan ook weer duurzaam.
Wat nog mooi meegenomen is is de kostprijs.
Ondertussen hebben we een pocket luier van Little Lamb besteld om ook uit te testen. Ook daar valt weer op dat zowel het broekje als de bamboe inleggers uit een mooi, zacht en soepel bestaan. Wij zijn alvast enthousiast. En we houden u op de hoogte.
Catty