Over ons

Wie wij zijn?  Catty, Pieter, Daan,  Manon en Rozanne. Samen vormen wij een gezin dat heel enthousiast is over wasbare luiers.

wij zijn wij

Toen onze oudste zoon Daan geboren werd in 2008, zijn we op zoek gegaan naar goede herbruikbare luiers. We wilden proberen of dit ons zou lukken en voila… we waren vertrokken voor enkele jaren. Daarna kwam er nog Manon bij en tenslotte Rozanne. Zij gebruikten de luiers die we voor Daan gekocht hebben: herbruikbaarheid in zijn meest zuivere vorm.

Met De Luierhoek laten we je ontdekken dat een ecologische babytijd een haalbare kaart is, en met stijl!  In onze webshop vind je een ruim assortiment aan wasbare luiers, natuurlijke verzorgingsproducten, badartikelen, inbakerdoeken, kleertjes, …

Een ecologische babyperiode: het is zoveel beter en zoveel gemakkelijker dan je denkt.  En daar helpen we je graag bij.

Wasbare luiers

We bieden een ruim assortiment wasbare luiers aan, zodat je als ouder je favoriete luiermodel vindt in het materiaal dat jij graag hebt. Laat je daarbij verrassen door de mooie prints en pasvormen.

Wij zijn enthousiast over wasbare luiers. Daarom helpen we je graag bij de keuze van een luier.  Op onze website leiden we je rond in de verschillende modellen en materialen. Je bent welkom op onze infosessies of we helpen je via mail of telefoon. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. We blijven ook na aankoop beschikbaar voor advies bij grote en kleine  vragen.

Als mama en papa van Daan, Manon en Rozanne kennen we ondertussen de knepen van het vak en de kwaliteiten en minpunten van verschillende soorten. Wij bieden in onze winkel enkel die luiers aan die we zelf ook zouden gebruiken.

Natuurlijke verzorging: zoveel fijner

Je kindje wassen verzorgen met gezonde producten of jezelf als mama eens lekker verwennen. Je vindt een fijn assortiment aan mooie producten van Cheeky Wipes, Naïf, Shea Mooti en Weleda : 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van chemische bewaarmiddelen.