Sarah start bij ons als luierconsulente in de regio Heist-op-den-Berg. Vanaf nu worden de infosessies van De Luierhoek ook met enthousiasme gegeven in Heist-op-den-Berg 🎉.

Als mama van Freja weet ze alles over wasbare luiers en deelt ze dat met een enthousiasme die haar eigen is.

Haar eerste infosessie gaat door op 27 januari.  Deze eerste infosessie is online.

21 februari geeft ze een infosessie in Heist-op-den-Berg bij het Huis van het Kind.

Sarah, welkom bij ons team! Fijn om je erbij te hebben.

“Hallo, ik ben Sarah! Mama van Freja, natuurliefhebber en levensgenieter pur sang. Gedurende de lockdown in het voorjaar van 2020 was ik in verwachting van mijn kleine meid en wilde ik zó graag alle winkels en infosessies afschuimen op zoek naar DE ideale wasbare luier.

Helaas dacht Corona daar anders over en ben ik op mijn eentje de informatie-jungle ingedoken.  De zoektocht naar en het testen van de verschillende luiers vond ik zo fijn dat ik mijn gevonden enthousiasme nu wens te delen met anderen.

Mijn guilty pleasure(s)? Dansen en Japanse manga’s lezen in het gezelschap van een grote tas warme chocolademelk, een dekentje en twee harige schootkatten.”

Sarah

 

Heb je zelf zin om luierconsulente te worden?