De Luierhoek club breidt zich weer een beetje uit. Sharon is onze nieuwe consulente in Lokeren. Als mama van Larssen is ze net als onze consulentes Isabelle en Kirsten thuis in wasbare luiers en helpt ze u graag bij uw grote en kleine vragen.

Sharon geeft vanaf 15 juli infosessies bij haar thuis in Lokeren. Je kan ook bij haar terecht voor een privé afspraak.

 

Ik ben Sharon Derammelaere. Twee en een half jaar trotse mama van ons zoontje Larssen en al wat langer plus mama van twee fantastische meiden. Je mag me best een geitenwollensok noemen. Een waslijn met herbruikbare luiers, bio in de ijskast en ook alle badkamer- en kuisproducten pronken met een eco label. Kortom we proberen op zoveel mogelijk vlakken voor duurzaamheid te kiezen.

Mijn dagen vul ik in met mama zijn en werken. Dat laatste doe ik in de frituur van mijn partner. Veel vrije tijd is er niet maar de weinige resterende tijd spendeer ik aan handwerken of gewoon even lekker lui niets doen.

Sinds de geboorte van ons zoontje ben ik verliefd geworden op wasbare luiers. De vrolijke printjes en de beeldige luierkont van Larssen maken het gewoon ontzettend plezant om wasbaar te luieren. Voor ons was wasbaar luieren meteen een evidentie. Het is heus niet echt meer werk en we voorkomen er een gigantische afvalberg mee.

Sharon