We hebben in ons consulententeam allemaal onze eigen favoriete luier. Testen, vergelijken en een topfavoriet hebben…

Kirsten, onze consulente in Limburg, vertelt wat haar favoriete wasbare luiers is en waarom.

“Met twee kindjes in wasbaar is het qua favoriete luier een nek-aan-nek race tussen een combinatie van Milovia met Little Lamb bamboe vouwdoeken – wat absorberen deze doeken geweldig!- enerzijds en de Lucie Nature tweedelige hennep luier anderzijds.

Met een neuslengte voorsprong kiezen wij toch voor de Lucie nature, een voorgevormde luier uit hennep.

Deze luier is misschien minder bekend, maar hij is echt lekker slank (ook als je hem verkleint is het echt een mini pakketje) en hij absorbeert voldoende.

Wij gebruiken deze bij onze zoon van 13 maanden, een echte veelplasser, overdag in combinatie met een extra inlegger van Little Lamb.
In deze luier past ook de in drie gevouwen bamboe doek van Little Lamb. Dan heb je écht een absorptiekanon, deze combinatie zou hier zelfs ’s nachts vlot kunnen gebruikt worden.

Een andere reden waarom we Lucie nature verkiezen boven Milovia is uiteraard het super lekvrije tweedelige systeem (bij ons in combinatie met overbroekjes van Popolini en Mother-Ease) We merken dat we er sinds kort toch weer naar teruggrijpen bij onze veelplasser.

Mooi om weten is dat de Lucie Nature luier een luier is die uit 100% uit natuurlijke materialen bestaat.

Kleine opmerking is wel dat hij wat ‘harder’ aanvoelt dan je misschien gewoon bent, waardoor hij hier toch telkens 10 minuten in de droogkast belandt (om wat zachtheid te creëren).”

Kirsten