Yep. We zijn ermee weg!

 

We zijn weg, maar niet ver. En zo alive and kicking as ever.

We verhuizen met De Luierhoek van thuis & Lousbergkaai naar De Punt in Gentbrugge. Niet ver van waar we nu zijn.

 

Waarom we verhuizen? 

Toen ik full time voor De Luierhoek ging, dacht ik van thuis uit te werken. een wasje insteken, werken, pauze nemen in de tuin, …. Zo romanstisch zag dat eruit :-).

Maar De Luierhoek groeit. En onze kinderen groeien ook. Beide hebben hun plaats nodig. En dan wordt het fijner als het werk elders is. Zo is er opnieuw meer plaats voor ons gezin en kan ik na een dagje werken opnieuw naar huis komen.

Daarenboven geniet ik zelf van de gonzende bedrijvigheid in De Punt. En het vrolijke contact met mijn co-workers aldaar. Die dynamiek krijg ik op mijn eentje niet voor elkaar. Of ik moet er wel érg veel moeite voor doen ;-).

Daarom hebben we afgelopen weekend alles verhuisd. Met ons klein Luierhoekteampje van mijn man, mijn goede vriend, twee van onze kinderen die nog graag mee even meedoen en ikzelf. Het was fysieke dag met een sausje van tetris ;-).

 

Bijna alles heeft zijn plekje gevonden. Maar zoals dat gaat met een verhuis, is er altijd wat na-werk. Echt àlles moet op zijn juiste plaats staat. We reorganiseren nog een beetje.

Een deel van de ruimte kleden we nog in. Als je langskomt hebben we graag dat het er mooi bij ligt :-).

Daarom gaan we in de week van 23 april geen afhaalmomenten inlassen.

Hoe doen we het nu verder vanaf 29 april?

Eerst nemen we een weekje vakantie 🙂 tem 22 april.
In de week van 23 april smijt ik me op de pakjes zodat jullie bestellingen op de post gaan.

 

Bestellingen afhalen kan vanaf 29 april

 

In De Punt 

Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge 
  • dinsdag 13u – 16u30
  • vrijdag: 10u30 – 12u30 &  13u – 15u30

 

Bij ons thuis,

Kunstenaarstraat 116 in Sint-Amandsberg
  • donderdag: 19u30 – 21 u

Waar je me niet meer vindt na 15 april is hier

  • aan de Lousbergkaai – de mooie klassieke villa laten we achter ons
  • in de Kunstenaarstraat op dinsdagavond en vrijdag

Op naar een volgende stap!

Feel free to folow us :-).

Maar nu eerst: een weekje vakantie!

Catty