We stoppen met de webshop van De Luierhoek. We verkopen onze voorraad uit met kortingen.

Het zijn mooie en boeiende jaren geweest. Maar nu is het tijd voor iets anders.

De beslissing om te stoppen is niet gemakkelijk geweest. Mijn hart & ziel en zowat al mijn kunnen zat in de winkel. Ik zou nog de hele wereld aanraden om te kiezen voor wasbare luiers. Maar tijd voor mijn gezin is belangrijk en dat schoot er te veel bij in de laatste tijd.

De coronajaren en de economische crisis hebben het niet gemakkelijk gemaakt. De economische onzekerheid heeft ons gedrag stevig door elkaar geschud. Daarnaast zagen we jammer genoeg de motivatie om een duurzame keuze te maken afnemen.

Maar ook de omgang met de detailhandel zagen we na de coronaperiode veranderen. We kregen meer en meer bezoekers die uitgebreid advies kwamen en aansluitend zeiden dat ze de producten elders zouden aankopen.

En dat alles in de weegschaal, maakte stoppen een goede keuze.

Het is jammer dat de verkooppunten van wasbare luiers wegvallen. Afscheid nemen van de goede zaak en samenwerkingen beëindigen, ik vond het lastig.

Ik kijk met trots en blijdschap terug. We hebben met de medewerkers Nele en Nassira en al onze consulenten een leuk team opgebouwd, ieder met een eigen missie om het gemak van wasbare luiers aan de wereld te tonen én om persoonlijk advies te geven. We waren verspreid over Vlaanderen aanwezig met de ene infosessie na de ander.

De laatste weken in de winkel waren hartverwarmend. Ik zag heel wat klanten terug die me lieten weten dat we hen geholpen hadden om de stap naar wasbare luiers te zetten of om niet af te haken wanneer ze ergens tegenaan liepen. Missie geslaagd, denk ik dan, als we bedenken hoeveel afval we samen hebben helpen voorkomen.

Ik wil heel ons team, iedereen met wie we mochten samenwerken en al wie die De Luierhoek een warm hart toedroeg van harte bedanken!

Aan alle fijne klanten: dank voor de leuke gesprekken in de winkel en dat je ons hielp te bestaan om bij ons te kopen.

Het is een fijne tijd geweest.

Nu verkopen we uit. Onze laatste stuks mogen de deur uit. Nu is de tijd gekomen om op zoek te gaan naar kortingen.