Zindelijkheidstraining en oefenbroekjes

 

Klaar voor zindelijkheidstraining? Een speciale wasbare luier of oefenbroekje kan helpen bij de stap naar het potje.

Voor de eerste stappen in de zindelijkheidstraining is Popolini Easyfree een ideale luier. Deze luier kan je aan en uit doen wanneer je peuter rechtop staat. Een zegen als je peuter niet meer wil neerliggen  voor een verse luier.

Is je kindje al zindelijk, maar wil je eventuele ongelukjes kunnen opvangen? Dan zijn oefenbroekjes ideaal. je kind kan een oefenbroekje zelf aan en uit doen, net als een onderbroekje.

We hebben oefenbroekjes voor alle leeftijden, van de allerkleinsten tot kinderen van 12 jaar, voor de dag en voor de nacht. Ook voor grotere kinderen met urineverlies of lichte incontinente bestaat er een wasbare luier.

Popolini Easyfree Review - De Luierhoek, wasbare luiers

Oefenbroekjes, de stap tussen de luier en het potje

Wanneer uw kindje al (bijna) zindelijk is, kunnen oefenbroekjes uw kindje heel erg helpen. En u bent er zelf ook bij gebaat. Uw kindje mag dan al regelmatig zelf aangeven dat het op het potje wil, toch gebeuren er soms nog ongelukjes. Nieuwe situaties zoals voor het eerst naar school gaan of moe zijn, kan de aandacht van uw kindje afleiden en dan kan het vergeten om op het potje te gaan. Of u bent ergens onderweg waar er niet meteen toiletten voorhanden zijn en u raakt niet tijdig op de wc. Onze oefenbroekjes zijn speciaal ontworpen voor dergelijke situaties.

 

Oefenbroekje, bijna een echt onderbroekje

Onze oefenbroekjes zijn zodanig ontworpen dat uw kindje ze makkelijk zelf aan en uit kan trekken. Bekijk bij elk oefenbroekje de specificaties. Elk merk heeft zo zijn eigen snufjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld oefenbroekjes met drukknopen aan de zijkant en een elastische band. Daardoor is het oefenbroekje een stuk praktischer dan een gewoon onderbroekje. De zijkanten kunnen opengemaakt worden zodat u makkelijk kunt verschonen. Sommige van onze oefenbroekjes kunnen meerdere keren gebruikt worden. Door inleggers te vervangen, krijgt je kindje telkens een vers broekje aan. Onze oefenbroekjes zien er bijna hetzelfde uit als een gewoon onderbroekje. Dit komt het zelfvertrouwen van uw kindje zeker ten goede!

 

Oefenbroekjes, onmisbaar bij zindelijkheidstraining

Oefenbroekjes helpen u en uw kindje in de periode dat het nog niet helemaal zindelijk is. De stof waaruit oefenbroekjes zijn gemaakt, is absorberend. In tegenstelling tot luiers, voelt uw kindje wel nog wanneer het een plasje in het broekje heeft gedaan en wordt het er zich meer en meer van bewust. Daardoor kan het zelf aangeven dat het een ander broekje wil. Stap voor stap gaat uw kindje in de goede richting en zal het alsmaar vaker op tijd melden dat het op het potje wil. En ook voor uzelf zijn oefenbroekjes een hulp die zeer welkom is. U heeft veel minder was dan wanneer u luiers zou gebruiken.

 

Diverse types broekjes, voor diverse leeftijden, voor overdag en ‘s nachts

In ons aanbod van oefenbroekjes hebben wij diverse types. We hebben oefenbroekjes voor overdag, maar ook voor ‘s nachts hebben wij oefenbroekjes voor de kindjes die overdag al droog zijn maar ‘s nachts nog niet helemaal. Op die manier zal uw kindje leren om ook de nacht zonder luier door te brengen. Door de absorberende stof kunnen zowel de ouders als de kleintjes genieten van een nacht vol zoete dromen. In ons assortiment hebben wij oefenbroekjes voor kleine kindjes, maar ook absorberende broekjes voor oudere kinderen met een beperking of bij lichte incontinentie. Deze laatste hebben een zeer dun ontwerp en zijn bijna onzichtbaar onder de kleding. Vraag ons gerust raad over de diverse mogelijkheden.

 

Oefenbroekjes kopen bij Luierhoek? Wij geven u graag raad!

Bij Luierhoek kunt u in de winkel aankopen, maar u kunt ook online uw bestelling doorsturen. Uw oefenbroekjes worden snel thuis geleverd. Wij geven u graag raad als u twijfelt welke oefenbroekjes voor uw kindje het meest geschikt zijn. Wij zijn ervaringsdeskundigen en wij vertellen u alles over de mogelijkheden en het gebruik van onze verschillende oefenbroekjes. U kunt ons contacteren via telefoon of mail. Samen met u zoeken wij naar de meest efficiënte manier om uw kindje zindelijk te maken.

  • Winkelmand

  • Verfijn je zoekopdacht

  • Advies nodig bij je aankoop?